Het Suelmann Privé Pakket

Auto wijziging doorgeven

Voor het wijzigen van een auto kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor. Buiten kantoortijden kunt u ook gebruikmaken van onderstaande button.

Schadeformulieren

Om uw schade bij ons kantoor in te dienen. Verzoeken wij 1 van onderstaande formulieren in te vullen.

Schade melden

U kunt via onderstaande button een schade bij ons kantoor indienen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk berichten over de voortgang.


Let op!! Vul eerst uw schadeformulier in en meld dan de schade middels onderstaande button

Online premie berekening

Voor een premie indicatie bereken hier onder jouw premie.

Maatwerk

Op kantoor rekenen wij de premie uit wat aansluit bij uw situatie. Of maak vrijblijvend een afspraak met 1 van onze adviseurs.
Contact

Wonen

Bewerken Wonen​ Inbraak, storm of waterschade, het kan ook u overkomen. Met onderstaande verzekeringen is uw huis en de inhoud daarvan goed beschermd.

Verkeer

In het verkeer loopt u veel risico’s Risico’s die kunnen leiden tot grote schadebedragen. Met onderstaande verzekeringen kunt u zorgeloos en goed verzekerd de weg op.

Vrije tijd

Van uw vrije tijd wilt u lekker kunnen genieten. En gaat er onverhoopt iets mis, dan is het fijn dat u weet dat dit snel is opgelost.

Personen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De gevolgen die hieruit kunnen voortvloeien zijn heel divers. Met onderstaande verzekeringen kunt u de financiële gevolgen afdekken.

Zorg

Iedereen is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. U kiest natuurlijk een zorgverzekeraar met een gunstige premie. Maar ook een die een goede dekking biedt, en declaraties snel behandelt.

Uitvaart

De kosten van een uitvaart kunnen oplopen tot een groot bedrag. Het is prettig te weten dat u met onze uitvaartverzekering goed verzekerd bent en uw nabestaanden niet geconfronteerd worden met hoge kosten.

Formulieren

Alvorens u een verzekering afsluit verzoeken wij u kennis te nemen van onderstaande documenten.

DVD RISICO Suelmann 2019 V1 Lees hier het dienstverleningsdocument Risico alvorens u de verzekering afsluit.

DVD VERMOGEN Suelmann 2019 V1 Lees hier het dienstverleningsdocument Vermogen alvorens u de verzekering afsluit.

Advieswijzer Indien u een product afsluit MET advies.

Advieswijzer_Execution_only Indien u een product afsluit ZONDER advies

Algemene Voorwaarden voor Financieel Dienstverleners De Algemene Voorwaarden van Hypotheek en Assurantiekantoor Suelmann