Een woning kopen of verkopen

Een woning kopen of verkopen

Suelmann Makelaardij

Heb je verhuiskriebels? Heb je een mooie woning gezien waar je voor wilt gaan? Of wilt je eerst een bord in de tuin zetten? Wat je ook van plan bent, de huidige woningmarkt vraagt om een goed doordachte aanpak. Dat begint met een ervaren makelaar. Liefst uit de buurt. Bij Suelmann Makelaardij vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om een taxatie, aankoopbegeleiding of de verkoop van je woning. Loop gewoon eens bij ons binnen of maak een afspraak voor een persoonlijk en eerlijk advies.

Suelmann heeft een eigen makelaardij-afdeling. Dat betekent dat je ook bij ons terechtkunt voor de verkoop of taxatie van je woning. Suelmann Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Onze makelaardij moet natuurlijk de kwaliteit bieden die je van ons gewend bent. Een NVM-makelaar geeft je een aantal zekerheden op het gebied van deskundigheid en betrouwbaarheid. Een woning kopen of verkopen doe je immers niet zomaar. Je kiest een makelaar zorgvuldig uit. We zijn er trots op dat we het NVM-logo mogen voeren.

Verhuizen?
Samen met Suelmann

Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank en kunnen je adviseren over de producten van RegioBank.

bankzaken

Je krijgt een onafhankelijk advies. Wij bemiddelen voor meerdere geldverstrekkers.

hypotheken

Wij bemiddelen in verzekeringen die precies passen bij jouw situatie.

verzekeringen

Als NVM makelaar begeleiden we je bij het kopen, verkopen of taxeren van een woning.

makelaardij

Samen met Suelmann

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!