Betaal je niet teveel voor je hypotheek?

Betaal je niet teveel voor je hypotheek?

Je hypotheek oversluiten

Denk je dat je teveel betaalt voor je hypotheek? Of heb je het gevoel dat je niet optimaal profiteert van de lage hypotheekrente? 

Het oversluiten van je hypotheek kan in sommige gevallen geen goed idee zijn en nogal wat voordeel opleveren. Wil je weten of dat ook voor jou geldt? Maak dan een vrijblijvend een afspraak met ons. We nemen alle tijd voor je en kijken samen met je naar de mogelijkheden om je hypotheek te optimaliseren.

We zijn onafhankelijk en werken samen met alle bekende geldverstrekkers. We vinden altijd de hypotheek die het beste bij jouw situatie past.

Je hypotheek oversluiten?
Samen met Suelmann

Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank en kunnen je daardoor adviseren over de producten van RegioBank.

bankzaken

Je krijgt een onafhankelijk advies bij je hypotheekaanvraag. Wij bemiddelen voor meerdere geldverstrekkers.

hypotheken

Wij bemiddelen in de verzekeringen die precies passen bij jouw persoonlijke situtie.

verzekeringen

Wij zijn aangesloten bij de NVM. Daardoor kunnen wij je ook begeleiden bij de aan- verkoop of taxatie van een woning. 

makelaardij

Samen met Suelmann

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!