Actuele rentestand

Actuele rentestand

Rente

Heb je een mooie woning gezien en wil je weten hoeveel je kunt lenen? Of wil je de hypotheekrente verlagen? Dan kun je natuurlijk zelf op onderzoek uitgaan op het Internet. Daar barst het van de digitale hypotheek-wizards, oversluit-tools en rentecalculators. Superhandig natuurlijk, maar niet voor iedereen. Wil je ook liever een persoonlijk gesprek? Loop dan eens bij ons binnen. Op al je hypotheekvragen hebben we een passend antwoord. Wij helpen je graag met het vinden van de hypotheek die bij je past.

Je kunt bij ons terecht voor een goed en gedegen hypotheekadvies. Want een hypotheek sluit je niet zomaar even af. Het is een grote beslissing voor een lange periode. Wij denken graag met je mee.

De laagste rente
Samen met Suelmann

Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank en kunnen je daardoor adviseren over de producten van RegioBank.

bankzaken

Je krijgt een onafhankelijk advies bij je hypotheekaanvraag. Wij bemiddelen voor meerdere geldverstrekkers.

hypotheken

Wij bemiddelen in de verzekeringen die precies passen bij jouw persoonlijke situtie.

verzekeringen

Wij zijn aangesloten bij de NVM. Daardoor kunnen wij je ook begeleiden bij de aan- verkoop of taxatie van een woning. 

makelaardij

Samen met Suelmann

Bij Suelmann vind je alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om je bankzaken, hypotheek of  verzekeringen: Je bent bij ons aan het juiste adres. En voor alle vragen over het kopen of verkopen van een woning kun je terecht bij Suelmann Makelaardij. Je vindt bij ons meerdere specialisten die je graag helpen. Dus heb je vragen over je verzekeringen? Wil je een hypotheek afsluiten? Of heb je jouw droomhuis gevonden? Loop dan gewoon even bij ons binnen. Voor een persoonlijk en eerlijk advies in duidelijke en heldere taal!