Het Suelmann Privé Pakket

Wonen

Bewerken Wonen​ Inbraak, storm of waterschade, het kan ook u overkomen. Met onderstaande verzekeringen is uw huis en de inhoud daarvan goed beschermd.

Verkeer

In het verkeer loopt u veel risico’s Risico’s die kunnen leiden tot grote schadebedragen. Met onderstaande verzekeringen kunt u zorgeloos en goed verzekerd de weg op.

Vrije tijd

Van uw vrije tijd wilt u lekker kunnen genieten. En gaat er onverhoopt iets mis, dan is het fijn dat u weet dat dit snel is opgelost.

Personen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De gevolgen die hieruit kunnen voortvloeien zijn heel divers. Met onderstaande verzekeringen kunt u de financiële gevolgen afdekken.

Zorg

Iedereen is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. U kiest natuurlijk een zorgverzekeraar met een gunstige premie. Maar ook een die een goede dekking biedt, en declaraties snel behandelt.

Uitvaart

De kosten van een uitvaart kunnen oplopen tot een groot bedrag. Het is prettig te weten dat u met onze uitvaartverzekering goed verzekerd bent en uw nabestaanden niet geconfronteerd worden met hoge kosten.

Sluit Menu